Магијата Црвениот Казино

Најдоброто казино на мрежата
Следете Игра сега!
10

Совршен

9.7

Просек на корисник

ИЗГРАДЕТЕ ЈА СКАЛИЦАТА ЗА ЛОЈАЛНОСТ И ЗАРАБОТЕТЕ ПОЕНИ НА НАГРАДИ!

Како што се движите нагоре по скалата за лојалност, ќе се заработат наградните поени што може да се заменат за бонуси. Добијте ги бројните предности што доаѓаат со секој нов статус на лојалност со тоа што веднаш ќе започнете да собирате поени за лојалност.

Посебни предности

 • Нашата програма за лојалност сега вклучува различни уникатни бонус понуди и награди за сите наши играчи. Важни факти за овие нови предности се дадени подолу.
 • Следниот ден по надградбата, стапуваат на сила сите предности на Пакетот за добредојде на лојалноста.
 • Злато, платина и престиж Во период од 3 дена, се обезбедуваат бонуси за добредојде во пакетот.
 • Само депозитите направени во текот на претходните 14 дена се подобни за неделниот бонус.
 • Не е потребен депозит; Неделните бонуси автоматски се применуваат на сметката на играчот при логирање!
 • Можете да добивате само еден бонус секој ден. Затоа, стимулацијата на пакетот за добредојде има предност пред која било друга понуда, вклучувајќи ја и нашата неделна неделна промоција, доколку добиете надградба во текот на викендот.
 • Повторливиот бонус за враќање на готовина

Поени и откуп за награди

 • Ви требаат повеќе информации за нашата програма за лојалност? За информации за тоа како да ги искористите и откупите нашите наградни поени, продолжете со читање.
 • За повеќето игри, секои 40 долари обложени во режим на вистински пари резултира со 1 награден поен. Посетете ја нашата страница за политика за бонуси, каде што важат условите и ограничувањата, за дополнителни информации.
 • Со акумулирање на наградни поени, вашето ниво на лојалност може да се подигне. Вашето ниво на лојалност кај нас се зголемува заедно со тоа! Нашите Premium и Prestige нивоа, сепак, се исклучиво достапни со покана.
 • Постои различна стапка на откуп за секое ниво на лојалност што одредува колку поени треба да соберете пред да ги претворите во бонус готовина. На пример, на Престиж му требаат само 15 поени за да откупи едно евро, додека на Бронза 30.
 • Со пријавување, избирање „Моја сметка“ од менито, а потоа кликнување на „Мои награди“, може да го видите вашиот статус.

 

Си ја заборавивте лозинката