Услови на употреба

Добредојдовте во Казино Прегледи и бонуси. Со пристапување на оваа веб-локација, вие се согласувате да бидете обврзани со следните услови за користење. Ако не се согласувате со овие услови, немојте да ја користите оваа веб-локација.

Услови на употреба

Користење на страницата

Содржината на оваа страница е само за информативни цели. Не е наменет да дава правни, финансиски или професионални совети. Ние не даваме никакви изјави или гаранции за точноста, комплетноста, веродостојноста или соодветноста на информациите, производите, услугите или сродните графики содржани на страницата за која било цел.

Добивате ограничена, не-ексклузивна, непренослива лиценца за користење на страницата само за лична, некомерцијална употреба, предмет на овие услови на користење. Не смеете да копирате, репродуцирате, објавувате, дистрибуирате, пренесувате или создавате изведени дела од кој било дел од страницата без наша претходна писмена согласност.

Не смеете да користите софтвер за ископување податоци, роботи, пајаци или слични алатки за собирање и извлекување податоци на страницата или да обликувате кој било дел од страницата, без наша претходна писмена согласност.

Се согласувате дека нема да ја користите страницата за какви било незаконски или неовластени цели. Исто така, се согласувате да не пристапувате или да не се обидувате да пристапите до областите на страницата што не се наменети за јавен пристап.

Линкови до веб-страници на трети страни

Оваа страница може да содржи линкови до веб-локации на трети страни. Ние не сме одговорни за содржината, производите, услугите или политиките на овие страници на трети страни. Ние не одобруваме ниту даваме никакво претставување за овие страници. Пристапувате до нив на ваш сопствен ризик.

Ограничување на одговорноста

Ние нема да бидеме одговорни за каква било штета, вклучително, но не ограничувајќи се на директни, индиректни, случајни, специјални, последователни или казнени штети кои произлегуваат од или во врска со вашата употреба на оваа страница.

Корисничка содржина

Може да поднесете содржина на страницата, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на коментари, критики и оценки, предмет на овие услови за користење. Со испраќање содржина на страницата, ни давате неексклузивно, без авторски права, постојано, неотповикливо и целосно подлиценцирачко право да користиме, репродуцираме, менуваме, прилагодуваме, објавуваме, преведуваме, создаваме изведени дела од, дистрибуираме и прикажуваме такви содржини ширум светот во кој било медиум и да го користите вашето име и други информации за идентификација во врска со таква содржина. Вие застапувате и гарантирате дека ги поседувате или на друг начин ги контролирате сите права на содржината што ја поднесувате и дека содржината е точна, не е клеветничка и не прекршува ниту еден закон или регулатива.

Вие сте единствено одговорни за содржината што ја испраќате на страницата. Го задржуваме правото да отстраниме која било содржина за која, по наше дискреционо право, сметаме дека е несоодветна или ги прекршува овие услови за користење.

Интелектуална сопственост

Содржината, дизајнот и изгледот на оваа страница се во наша сопственост и се заштитени со закони за интелектуална сопственост. Не смеете да копирате, репродуцирате или дистрибуирате каква било содржина на оваа страница без наша претходна писмена согласност.

Приватност

Ја почитуваме вашата приватност и сме посветени на заштита на вашите лични податоци. Ве молиме погледнете ја нашата политика за приватност за информации за тоа како собираме, користиме и откриваме лични информации.

Промени во Условите за користење

Го задржуваме правото да ги ажурираме или измениме овие услови за користење во секое време без претходно известување. Вашето континуирано користење на оваа страница по какви било промени укажува на вашето прифаќање на новите услови.

Важечки закон

Овие услови за користење ќе бидат регулирани и толкувани во согласност со законите на јурисдикцијата во која се наоѓа страницата.

Ако имате какви било прашања во врска со овие услови за користење, ве молиме контактирајте не на [email protected].

Си ја заборавивте лозинката