Приватност

Ние во Казино Прегледи и бонуси (casinoreviewsandbonuses.com) сме посветени на заштита на вашата приватност на интернет. Оваа политика за приватност ги објаснува мерките што ги преземаме за да се осигураме дека вашите лични податоци се чуваат безбедни и безбедни додека ја користите нашата страница.

Колекција на информации

Ние собираме лични информации како што се вашето име и адреса на е-пошта кога се претплатите на нашиот билтен или пополнувате формулар за контакт. Може да собираме и нелични информации како што се вашата IP адреса, типот на прелистувач и оперативниот систем со цел да го анализираме сообраќајот на страницата и да го подобриме корисничкото искуство. Може да користиме услуги од трети страни за собирање, следење и анализа на информации, како што е Google Analytics.

Употреба на информации

Ние ги користиме вашите лични податоци за да ви испраќаме билтени или да одговориме на прашањата што ги правите преку нашата контакт форма. Може да користиме и нелични информации за да го анализираме сообраќајот на страницата и да го подобриме корисничкото искуство. Можеме да ги користиме вашите лични податоци за да ви испраќаме промотивни материјали или други комуникации, но само ако сте се одлучиле да примате такви комуникации.

Откривање на информации

Ние не продаваме, тргуваме или на друг начин ги пренесуваме вашите лични податоци на надворешни страни. Сепак, можеме да споделуваме нелични информации со доверливи трети лица даватели на услуги кои ни помагаат во анализата на веб-локациите и други активности поврзани со бизнисот. Овие даватели на услуги од трети лица се договорно обврзани да ги чуваат вашите информации доверливи и безбедни.

Ние, исто така, може да ги откриеме вашите лични податоци доколку тоа го бара законот, или ако со добра волја веруваме дека таквото откривање е неопходно за усогласување со законска обврска, заштита на нашите права или имот или спречување измама или друга незаконска активност.

Колачињата

Ние користиме колачиња за да го подобриме вашето искуство на нашата страница. Колачињата се мали датотеки со податоци што се складираат на вашиот уред кога ја посетувате нашата страница. Тие ни помагаат да ги запомниме вашите параметри и да ја подобриме функционалноста на страницата. Може да користиме и колачиња за сесија, кои истекуваат кога ќе го затворите прелистувачот, и постојани колачиња, кои остануваат на вашиот уред додека не истечат или додека не ги избришете.

Можете да изберете да ги оневозможите колачињата во поставките на вашиот прелистувач, но ова може да ја ограничи вашата способност да користите одредени функции на нашата страница. Ние, исто така, користиме колачиња од трета страна, како што е Google AdSense, за да прикажуваме реклами кога ја посетувате нашата веб-локација. Овие колачиња од трета страна може да собираат информации за вашите посети на оваа и на други веб-локации со цел да обезбедат реклами за стоки и услуги од интерес за вас.

Линкови од трети лица

Нашата страница може да содржи линкови до веб-страници на трети страни. Овие страници имаат свои политики за приватност, кои ние не ги контролираме. Ние не сме одговорни за практиките за приватност на овие страници и ве охрабруваме да ги прегледате нивните политики пред да дадете какви било лични информации.

Безбедност

Преземаме разумни мерки за да обезбедиме вашите лични податоци да се чуваат безбедни и безбедни. Ние користиме индустриски стандардни технологии за шифрирање кога пренесуваме и примаме податоци разменети помеѓу нашата страница и корисниците. Сепак, не можеме да ја гарантираме безбедноста на информациите што се пренесуваат преку Интернет. Со користење на нашата страница, вие го признавате и прифаќате овој ризик.

Промени Политика за приватност

Го задржуваме правото да ја измениме или ажурираме оваа политика за приватност во секое време. Сите промени ќе бидат објавени на оваа страница, а датумот на најновото ажурирање ќе биде наведен на врвот на страницата. Ве охрабруваме редовно да ја проверувате оваа страница за ажурирања.

Приватноста на децата

Нашата страница не е наменета за деца под 18 години. Ние свесно не собираме лични информации од деца под 18 години без согласност на родител или старател. Ако мислите дека детето ни дало лични податоци без согласност од родител или старател, ве молиме контактирајте не веднаш и ние ќе преземеме чекори за да ги отстраниме информациите и да ја укинеме сметката на детето.

Задржување податоци

Ќе ги задржиме вашите лични податоци онолку долго колку што е потребно за да ги исполниме целите наведени во оваа политика за приватност, освен ако не е потребен подолг период на задржување или дозволен со закон.

Вашите права

Имате право на пристап, ажурирање и бришење на вашите лични податоци во секое време. Вие исто така може да се спротивставите на обработката на вашите лични информации или да побарате да ја ограничиме обработката на вашите лични информации. За да остварите некое од овие права, ве молиме контактирајте со нас користејќи ги информациите дадени на нашата контакт страница.

Контактирајте нѐ

Ако имате какви било прашања или грижи за нашата политика за приватност, ве молиме контактирајте со нас користејќи ги информациите дадени на нашата контакт страница.

Си ја заборавивте лозинката