888 филијали

Следете Регистрирај се сега!
9.4

Неверојатни

9.3

Просек на корисник

888 филијали
888 Подружници

Ако барате сигурна и доверлива придружна програма за коцкање, 888 Affiliate дефинитивно вреди да се провери. Како една од најголемите и најреномирани компании за онлајн игри, 888 нуди широк спектар на висококвалитетни производи кои се грижат за различни типови играчи.

888 Affiliate програмата нуди платформа погодна за корисниците која им олеснува на филијалите да ги следат нивните перформанси и заработка. Програмата обезбедува разновидни маркетинг алатки како што се банери, целни страници и уникатни врски за следење кои им помагаат на подружниците ефективно да промовираат 888 производи.

Структурата на комисијата на 888 Affiliate програмата е исто така многу конкурентна. Филијалите можат да заработат до 40% удел во приходот за промовирање на 888 производи. Дополнително, програмата нуди модел на CPA (трошок по стекнување) кој им овозможува на филијалите да заработат фиксна провизија за секој нов играч на кој се повикуваат 888.

Вкупен пласман:Брзина на повлекување:Безбедност:Софтвер и игри:Бонуси и понуди:

Водич за почетници за да станете успешен партнер за коцкање со 888 Affiliates

Светот на онлајн коцкањето рапидно расте, а многу луѓе бараат начини да ја капитализираат ...[Прочитај повеќе]

Најпопуларните слот игри за промовирање преку 888 Affiliates

Ако сакате да заработите пари како партнер на пазарот, промовирајќи популарни слот игри преку...[Прочитај повеќе]

Придобивките од промовирање на платформата за спортско обложување 888 Affiliates

Како блогер, сопственик на веб-страница или инфлуенсер на социјалните медиуми, еден од најдобрите начини да заработите дополнителен приход е...[Прочитај повеќе]

Како да ја зголемите вашата заработка со програмата за упатување на 888 Affiliates

Како онлајн маркетер, секогаш барате нови начини да ја зголемите вашата заработка. Еден начин да се направи ...[Прочитај повеќе]

  • 1
  • 2

Си ја заборавивте лозинката